22-årig mand fra Brabrand anklaget for narkotikasalg og Madlavning udløser brand i rækkehus på Trankær Mosevej

Foto: Østjyllands Politi.
Profilbillede

Grundlovsforhør i Aarhus Ret kl. 13.00

En 22-årig mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Aarhus Ret fredag kl. 13.00 af Østjyllands Politi. Han er anklaget for forsøg på at sælge narkotika, herunder kokain og heroin.

Manden blev anholdt torsdag aften kl. 20.05 i Brabrand, hvor han blev fundet i besiddelse af en betydelig mængde narkotika, herunder flere hundrede gram kokain og heroin.

Politiet fandt også forskellige genstande, herunder salgsposer og en digital vægt, samt flere tusinde kroner i kontanter, som formodes at være indtjent fra tidligere narkotikasalg. Manden er derfor også sigtet for dette.

Anklagemyndigheden har anmodet om lukkede døre til grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi har derfor ingen yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

Brand i rækkehus forårsaget af madlavning

Østjyllands Politi modtog torsdag kl. 15.31 en anmeldelse om brand i en bolig på Trankær Mosevej i Brabrand. Branden er formodet at være opstået i forbindelse med madlavning.

Politiet og brandvæsenet blev sendt til stedet, hvor der ved deres ankomst var tydelig røgudvikling. Branden var dog allerede blevet slukket af brandvæsenet.

Alle beboere var evakueret fra de berørte adresser, og ingen personer var umiddelbart kommet til skade.

Undersøgelser på stedet tyder på, at branden opstod i forbindelse med madlavning, hvor en glemte en gryde med olie på komfuret. Køkkenet i boligen er totalt udbrændt, og naboejendommen har også fået mindre materielle skader som følge af branden.

En 25-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen/beredskabsloven, da han ikke udviste tilstrækkelig forsigtighed i forbindelse med håndtering af brandfarlige materialer.

Kilde: Politiets Døgnrapport