AARHUS EJENDOMME DISTRIKT VEST, SØGER 7 DYGTIGE OG STABILE TEKNISKE SERVICEMEDARBEJDERE TIL TEKNISK DRIFT OG SERVICERING AF KOMMUNENS BYGNINGER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Som teknisk servicemedarbejder i Aarhus Kommunes Ejendomsdrift får du mulighed for at blive en vigtig, vellidt og værdsat samarbejdspartner for brugerne i vores bygninger. Vores tekniske service teams primære mål er at sikre de bedst mulige fysiske rammer for bygningernes brugere, skoler, plejehjem, dagtilbud, folkehuse, idrætsanlæg, administrationsbygninger mv.

Du får to vigtige opgaver:

 • Sikre at ”tingene” i dine bygninger fungerer og at der styr på ”materiellet”, så borgernes brug af kommunens bygninger opleves problemfrit og positivt.
 • Sikre at kommunens øvrige personalegrupper ikke skal tænke på bygningsdrift, men kan bruge deres tid på og med borgerne. 

Aarhus Ejendomme afdeling Ejendomsdrift er en afdeling i Teknik og Miljø, der tæller 450 medarbejdere. Heraf er over 300 medarbejdere ansat i vores tekniske serviceteams. 

Vi har opdelt kommunen i 4 distrikter, som igen er underopdelt i mindre geografiske områder med hver deres teamleder. Teamlederen er leder for ca. 20-25 medarbejdere. Medarbejderne samarbejder i mindre tekniske serviceteams på 4-8 medarbejdere. 

De tekniske serviceteamems er lokalt forankret, det vil sige, vi har vores daglige gang i de bygninger, vi servicerer og møder ind på disse lokationer.

Om jobbet
Sammen med de øvrige medarbejdere i teamet vil du stå for den daglige tekniske drift og servicering af de bygninger teamet har ansvaret for. 

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • Vedligehold af bygningens tekniske installationer herunder ABA. AVS. ADK med flere.
 • Udarbejdelse og opfølgning af vedligeholdelsesplaner, for det indvendige bygningsvedligehold.
 • Kontakt til leverandører og samarbejdspartnere.
 • Affaldshåndtering.
 • Tilsyn med udliciterede opgaver så som pleje af terræn, snerydning, servicering af tekniske anlæg. 
 • I samarbejde med kollegaerne fra Drift og vedligehold sikre at skader på bygningerne bliver udbedret.
 • Mindre håndværksmæssige ad hoc-opgaver. 
Vi tilbyder et alsidigt job og godt kollegaskab
Det er vigtigt for os, at du oplever, at dit bidrag i Aarhus Ejendomme gør en forskel i Aarhus. Vi tilbyder en travl og spændende hverdag, hvor du selv er med til at sætte retningen. Som arbejdsplads har vi tillid til dig og dit arbejde og står klar, når du er i tvivl. Du vil opleve en hverdag, hvor vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling og drøfter gerne muligheden for, at du kan videreuddanne dig inden for områder, der bidrager til at gøre dig endnu bedre til dit arbejde.

Personlige kompetencer
Vi forventer, at du som teknisk servicemedarbejder har følgende kvalifikationer:
 • Serviceminded.
 • Er et passioneret menneske, der motiveres af en omskiftelig hverdag med stor kontaktflade til børn/elever, fritidsbrugere, medarbejdere, kollegaer og ledelse.
 • Har en håndværksmæssig baggrund (eller gode håndværksmæssige kompetencer).
 • Er servicemindet og kan samarbejde med mange forskellige mennesker.
 • Har en god teknisk forståelse og kan arbejde efter gældende planer og instruktioner – og gerne selv se gode løsninger.
 • Har en fleksibel tilgang til arbejdet og kan skifte fokus efter behov i en travl hverdag, hvor opgaverne forventes løst til tiden. Kan kommunikere med alle i en god og ordentlig tone.
 • Du har baggrund som ejendomsservice tekniker, eller anden relevant håndværksmæssig uddannelse. 
 • Du har erfaring fra arbejde med servicering af bygninger.
 • Kendskab til IT på brugerniveau.
 • Du har en god teknisk forståelse.
 • Du har kørekort B.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende straffeattest og en anmærkningsfri børneattest. Disse vil blive indhentet inden ansættelsen. 

Vil du med på holdet?

Så tryk på ansøgningsknappen nedenfor og send os ansøgning og CV senest mandag den 19. februar 2024. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Niels Mortensen 29203852 nmo@aarhus.dk eller Kim Lykke 41874835 kil@aarhus.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi forventer at holde de første samtaler i uge 12. 

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og FOA. 

Læs mere om Teknik og Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen og vores generelle løn- og ansættelsesvilkår Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.  

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6005300

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet