Barselsvikar med arkitektfaglig baggrund til Integration og Bydelsudvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vil du være med til at gennemføre Danmarks mest ambitiøse og visionære planer for udsatte boligområder?

Kan du arbejde både bystrategisk og med konkrete projekter? Og har du lyst til at arbejde med en af tidens mest politisk profilerede opgaver – den fysiske omdannelse - som gennemføres i nogle af byens udsatte boligområder? 

Så er du måske vores nye kollega.

Integration og Bydelsudvikling i Borgmesterens Afdeling søger en barselsvikar som konsulent, en konsulent med arkitektfaglig baggrund.

I Integration og Bydelsudvikling arbejder vi med byudvikling og projektudvikling i de tidlige faser. Vi arbejder tæt sammen med boligorganisationerne, rådgivere, magistratsafdelingerne, civilsamfundet og andre aktører for at realisere den politiske vision om en blandet by – uden udsatte boligområder og parallelsamfund. I Aarhus Kommune kombinerer vi fysiske og sociale indsatser for at skabe attraktive bydele, som er integreret i den omkringliggende by. Vi har fokus på implementeringen af udviklingsplaner for Gellerup-Toveshøj og Bispehaven og på at forebygge at nye områder bliver udsatte.

Du kommer til at arbejde med en række opgaver primært i relation til udviklingen i Gellerup. Opgaverne spænder vidt og omfatter blandt andet kvalificering af lokalplaner, sekretariatsbetjening, udarbejdelse af fysiske delprojektplaner, men primært med udviklingsarbejdet omkring Fredspladsen i Gellerup. Du vil således også være med i det omfattende fundraisingarbejde samt udarbejdelse af visionsmateriale og byggeprogrammer.

Byrådet besluttede nemlig i slutningen af 2022 at bygningerne omkring Fredspladsen i Gellerup skal bevares såfremt der kan skaffes finansiering til en omfattende renovering med respekt for det oprindelige kulturmiljø og stedets arkitektoniske kvalitet.

Stedet skal danne rammen for en genskabelse af de oprindelige intentionerne omkring pladsen, nemlig et levende aktivitets- og kulturcenter i bygningerne ved en af indgangene til Gellerup. De kommende funktioner på stedet skal derfor alle være fællesskabende; Gellerup Højskole, Fredens Hus, et teater, private og kommunale funktioner. Læs meget mere herom på  Udviklingen omkring Fredspladsen (helhedsplangellerup.dk)

Din dagligdag vil være på vores kontor i Gellerup, da dine primære opgave er forankret her. Her deler vi hus med blandt andet Ungdomsskolen, så her er sjældent stille. Men du vil også have din gang på rådhuset, hvor de fleste af dine kolleger i Integration og Bydelsudvikling holder til. Ligesom kollegerne fra rådhuset ofte er i Gellerup.


Din profil:
Du har formodentligt en baggrund som arkitekt for på den måde bedst at komplementere den samledes afdelings kompetencer. 

Vi leder efter en ny selvstændig kollega, der er dygtig til at formulere sig såvel mundtligt som skriftligt. Og ikke er bange for at stille sig frem i offentlige sammenhænge.

Du har lyst og evne til at være i et miljø med mange aktører, som har forskellige synspunkter, dagsordener og interesser.

Vi har brug for en kollega, der er god til at skabe relationer og til at skabe det gode samarbejde både eksternt og internt i en tværfaglig organisation.

Og så skal du være klar på, hvad det indebærer at være en del af en politisk ledet organisation.


Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde:

  • Et spændende og udviklende job tæt på den administrative og politiske ledelse
  • Et fagligt stærkt miljø, hvor sparring og samarbejde er en vigtig del af opgaveløsningen
  • Et uformelt og rart arbejdsmiljø, hvor vi er meget bevidste om, at vi kan og skal udfordre hinanden og have det sjovt imens
  • Et udviklingsrum og sted, der ikke er som de fleste, med mange profiler og baggrunde samlet på et sted
  • Et sted, hvor nye muligheder opstår, og hvor vi er klar til at gribe dagen – uforudsigelighed er en grundpræmis i vores arbejde
  • Du bliver en del af et af Danmarks mest ambitiøse byudviklingsprojekter og kan skrive et kompliceret og spændende projekt på dit cv.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august 2023 til 31. juni 2024.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til programleder, Pia Katballe på telefon 2332 8138


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges. 

Ansøgningsfrist:  14. juni 2023
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted den 22 juni 2023 Evt. 2. samtale finder sted den 27. juni 2023

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.


Om os
Med et job i kontoret for Integration og Bydelsudvikling, som er en del af Borgmesterens Afdeling, er du tæt på beslutningerne og med til at tage ansvar for helheden i landets næststørste by. Kontoret har 18 medarbejdere. 

Vi er et lille team på 5, der holder til i Gellerup i et hus fyldt med liv – fra blandt andet Ungdomsskolen. Men stedet er også projektkontor for arbejdet med Gellerup Højskole og Fredens Hus, så vi er sjældent alene, ligesom vores kolleger fra rådhuset ofte kommer forbi.

Læs mere om Borgmesterens Afdeling:
www.aarhus.dk/borgmesterensafdeling 


Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/barselsvikar-med-arkitektfaglig-baggrund-til-integration-og-bydelsudvikling/gi5gfp/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845391

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet