Bliv Salgsleder i Marketing & Marked hos Kredsløb – Grib muligheden for at drive grøn vækst og skabe kundeoplevelser i verdensklasse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en ambitiøs kundestrategi og bidrage til vi øger salget af vores løsninger til den grønne omstilling? Har du et skarpt øje for forretningsmuligheder og mestrer at skabe interne og eksterne relationer ud fra vores kommercielle interesser? Så er du måske vores nye salgsleder i Marketing & Marked

Bliv en del af fremtidens grønne forsyningsselskab 
Aarhus skal være CO2-neutral i 2030. Derfor arbejder Kredsløb hele tiden på at udvikle nye løsninger, der gør en forskel for både klimaet og vores kunder. Vi gør det nemt at være grøn. Kredsløbs produkter og ydelser går mod mere konkurrence på alle markeder og derfor styrker vi vores tilgang til salgsarbejdet og de aktiviteter, der allerede foregår i Kredsløb.

Vi søger en engageret og resultatorienteret salgsleder som skal bidrage til at føre strategien ud i livet i samarbejde med Marketing- og markedschefen og resten af teamet. I forlængelse af den nye kundestrategiske vision har Kredsløb etableret en central salgsorganisation mhp. at styrke og koordinere den samlede salgsindsats. Formålet er at bidrage til at sætte retningen for den samlede salgsindsats i Kredsløb, skabe en helhed for kundeoplevelsen og ikke mindst sikre opnåelsen af Kredsløbs kundestrategiske mål – herunder kundeløfterne.

Salgslederen skal bidrage til resultater i et område med betydeligt vækstpotentiale. Med reference til chefen for Marketing & Marked vil den nye salgsleder få en afgørende rolle i at nå Kredsløbs salgsstrategi, hvor målet er at øge salget af løsninger til den grønne omstilling. Løsningerne omhandler produkterne fjernvarme, fjernkøling, affaldshåndtering, salg af affaldsforbrændingskapacitet og cirkulære råstoffer.

Du bliver en bliver en del af Markedsafdelingen og skal bidrage med at føre strategien ud i livet sammen med markedschefen og resten af teamet. Du indgår naturligt i det daglige samarbejde og lærer gerne fra dig, så teamet opnår det bedst mulige resultat.

Dine opgaver og succeskriterier
Din primære opgave er at sætte retningen for Kredsløbs samlede salg baseret på Kredsløbs kundestrategi. Sammen med chefen for Marketing & Marked skal du opbygge en central salgsafdeling som bidrager til øget vækst i salget af grønne løsninger. Du har en god forståelse for både kundernes behov og forretningens ønsker og er stærk i at få eksekveret.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • I samarbejde med organisationen, sætte og kommunikere målsætninger klart og tydeligt til alle relevante områder i Kredsløb
 • Prioritere indsatser på segmenter/produkter
 • Løbende koordinering og opfølgning på strategier, mål og indsatser
 • Ledelse af det kommercielle samarbejde på tværs af koncernen
 • Rapportering og præsentation af resultater og anbefalinger til ledelsen.
 • Fastsætte KPI'er for salg på tværs af produkter og afdelinger og realisere Kredsløbs strategi og mersalgspotentiale. 

Den ideelle profil
Du finder det stærkt motiverende at arbejde med relationer og salg med det formål at gøre det nemmere for vores kunder at træffe det grønne valg. Vi søger en person med et kommercielt mindset, der drives af resultater i en ambitiøs afdeling, hvor både tempo og humør er højt. 

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:

 • Erfaring med at professionalisere salget på tværs af afdelinger
 • Stærk til at samarbejde samt motivere og skabe følgeskab blandt medarbejdere og kollegaer
 • Erfaring med at sætte mål (budget, KPI’er ect.)
 • God til at se kommercielle muligheder (kommercielt mindset)
 • Forstår den tekniske verden
 • Bachelor, kandidat eller ingeniør m. kommercielt mindset - evt. HD-Afsætning eller lign 

Kredsløb som arbejdsplads 
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om udvikling af bæredygtig energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi stort fokus på udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. 

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest d.10. juni 2024. Vi afholder samtaler løbende. 

Du er velkommen til at kontakte Markedschef Mads Hammershøj på 2054 9706, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest 1. august 2024.

Stillingen er fuldtid og du bliver aflønnet efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kredsløb, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052184

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet