Bygningskonstruktør til Bygningsvedligehold i Aarhus ejendomme distrikt syd

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet
Vi søger en engageret kollega som brænder for vedligehold og genopretning af klimaskærm, installationer samt gennemførelse af projekter, m.m. på kommunens bygninger.

Vores primære opgave er, at vedligeholde bygningerne og dermed sikre de bedst mulige fysiske rammer for bygningernes brugere, skoler, plejehjem, dagtilbud, folkehuse, idrætsanlæg, administrationsbygninger mv.

Vi tilbyder et udviklende job, godt kollegaskab og spændende projekter
Du bliver ansat ved Aarhus Ejendomme i afdelingen Ejendomsdrift, som står vi for servicering, vedligehold og genopretning af kommunens bygninger. 

Ejendomsdrift er opdelt i 4 geografiske distrikter med hver deres afdelingsleder. De fire distrikter er yderligere opdelt i 4 underområder. I hvert distrikt er der et team på ca. 10 bygningsansvarlige der står for vedligehold og genopretningsopgaver. Medarbejderne i teamet er sammensat med en meget bred faglighed. Der vil således være Bygningskonstruktører, Ingeniører og maskinmestre i alle distrikter.

Som primære opgaver, vil du få tildelt et område, hvor du har ansvaret for bygningssyn samt efterfølgende vedligehold og genopretning af de bygninger, der er geografisk placeret i området. Samarbejdet på tværs af distrikter giver mulighed for at udnytte de mange kompetencer i teamet).

I afdelingen arbejder vi med klyngeansvar, hvor medarbejdere med specialviden bidrager til opgaveløsningen på tværs af distrikter og områder. 

I området er der tilknyttet tekniske servicemedarbejdere til servicering af bygningerne.

Vedligeholdet af bygningerne vil foregå i tæt samarbejde med den tilknyttede teknisk servicemedarbejder og bygningens øvrige personale og ledere.

Ansvaret for nybyggeri ligger ved vores kollegaer i ”bygherreområdet”. Fra Ejendomsdrift deltager vi aktivt med vores viden om bygningsdrift, f.eks. gransker og kvalitetssikrer vi udbudsmaterialet og er en aktivsamarbejdspartner i alle byggeprojekter.   

Med ansvar for klimaskærm, det indvendige vedligehold og installationer mm. skal du specifikt:

 • Have ansvar for en bygningsportefølje. (ca. 100.000 m2).
 • Foretage bygningssyn og disponere aktiviteterne i kommunens FM-system (MainManager)./Udarbejde og vedligeholde realistiske vedligeholdelsesbudgetter for hver enkelt ejendom.
 • Være ansvarlig for egne projekter, herunder udbud, økonomi, tid og kvalitet.
 • Indgå aftaler og varetage samarbejde med rådgiver og entreprenører.
 • Have et godt kendskab til den håndværksmæssige udførelse samt byggematerialer.
 • Varetage rollen som projektleder i forbindelse med vedligeholdelses- og genopretnings-projekter/opgaver fra planlægning til udførelse.
 • Sikre at Aarhus Kommunes politikker følges indenfor bl.a. miljø- og energipolitik, bæredygtighed, arbejdsmiljø (bygherres pligter), sociale klausuler og tilgængelighed.
 • Deltage ved afdelingsmøder i almene boligafdelinger og have forståelse for beboerdemokratiets processer.
 • Sikre faglig hjælp og sparring med brugere af kommunens bygninger.
Hvem er du?
Du er uddannet Bygningskonstruktør eller ingeniør gerne med erfaring og indgående forståelse for bygningsteknik, installationer og erfaring med drift og vedligehold. 

Du har en bred praktisk erfaring med ejendommes klimaskærm og installationer, meget gerne funderet på et godt teoretisk grundlag. Du har erfaring og specialviden indenfor bygningsteknik.

Vi lægger blandt andet vægt på, at:

 • Du handler proaktivt i en kompleks hverdag med mange sideløbende opgaver.
 • Du agerer selvstændigt, respektfuld og pligtopfyldende, og kan sikre opgavernes faglige og økonomiske gennemførelse.
 • Du har analytiske evner, der gør dig i stand til at skabe et overblik.
 • Du har gode samarbejdsevner og er god til at indgå i relation med dine omgivelser.
 • Du skal være en nysgerrig og kompetent medspiller og altid se løsninger frem for problemer. 
 • Du har flair for formidling, både skriftligt og mundtligt.

Hvorfor skal du vælge os:

Vi tilbyder:
En spændende arbejdsdag med mange forskellige opgaver, du vil være omgivet af gode kollegaer med høj faglig stolthed. Et meningsfyldt job hvor vi hver dag gør det bedste for at kommunens borgere oplever at bygningerne er i god stand.

Vi er kendt for at have engagerede og dygtige medarbejdere og har som ambition at vedligeholde en kultur, hvor alle kender deres opgaver og påtager sig det ansvar, der følger med.  Vi sørger naturligvis på at klæde dig godt på til opgaven og glæder os til samarbejdet med dig.   

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37 timer

Kørekort til bil er et krav, og det vil være en fordel, at du kan stille egen bil til rådighed.

Vil du med på holdet?

Så tryk på ansøgningsknappen og send os ansøgning og CV senest fredag den 15. marts 2024. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansættelsesdato 1. maj 2024 eller efter nærmere aftale

Vi forventer at holde de første samtaler den 22. marts 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Stig Tofteberg telefon nr.  4187 2853 hvis jeg er svær at træffe så send en SMS og jeg ringer tilbage.

Læs mere om Teknik og Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen og vores generelle løn- og ansættelsesvilkår her: Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.  

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006305

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet