KONTORASSISTENT SØGES TIL SPECIALSKOLE I AARHUS KOMMUNE

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe et godt fundament og gode rammer for børnenes læring og trivsel på en specialskole med en kultur præget af mangfoldighed og undervisningsdifferentiering. Stensagerskolen søger en kontorassistent til løsning af administrative og logistiske opgaver i skolens administration. 

KORT OM SKOLEN 
Stensagerskolen er en højt specialiseret skole for en bred gruppe af elever med svære fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Vi har læring i fokus og underviser elever fra børnehaveklasse til og med tiende skoleår. Skolefritidsordningen er udvidet til og med 7. klasse og er integreret med skolen i et helhedspræget tilbud. Vi har pt. 235 elever og ca. 200 ansatte og er hermed Aarhus Kommunes største skole målt på antal ansatte og en af landets største specialskoler. Skolen ligger i Viby og skal indenfor den nærmeste tid flytte til Aarhus Vest. 

Det faglige miljø er mangfoldigt og specialiseret. Vi har ansat lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, talepædagoger, fysioterapeuter, musikterapeut, it vejledere, læsevejleder og teknisk administrativt personale. Vi har høje faglige ambitioner, et bredt tværfagligt samarbejde og en stor intern kursusvirksomhed. 

Skolens administration består af 3 administrative medarbejdere. Vi lægger vægt på åben dialog og inddragende processer og sætter stor pris på seriøst arbejde og uhøjtidelig stemning. Skolen skal flytte i nye omgivelser i uge 26 

 

OM JOBBET 

Der er tale om en fast stilling på op til 37 timer. 

Opgaverne spænder bredt fra fx registrering af indberetninger af uønskede hændelser, til logistikopgaver og kommunikation omkring indkøb, scanningsopgaver og kommunikation med elever, personale og forældre, når du har ”frontdesk”-opgaven. 
Arbejdstiden på hverdage varierer indenfor tiden imellem 7.45 og 16. Du vil komme til at referere til og have tæt samarbejde med skolens administrationsleder. 

 

SOM ADMINISTRATIV MEDARBEJDER FORVENTER VI, AT DU 

- faglig dygtig og ambitiøs 
- Kan håndtere en omskiftelig og travl hverdag, 
- Arbejder selvstændigt og udfordrer fagligheden i opgaverne 
- Kan arbejde systematisk 
- Er struktureret og god til at skabe overblik 
- Er imødekommende og serviceminded, trives med at være i nær kontakt med alle ansatte og elever på skolen 


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Tiltrædelse hurtigst muligt

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ansættelsesproces: 
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Ansøgningsfristen er tirsdag den 13. juni 2023. 

Der afholdes samtaler løbende efterhånden som vi modtager ansøgningerne. Samtalerne forventes afsluttet senest fredag den 16. juni. 

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Jäger på tlf. 2858 0965

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Stensagervej 11, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/kontorassistent-soges-til-specialskole-i-aarhus-kommune/3wpyif/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845483

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet