Milliontyverier i Aarhus: Politiet efterforsker to store indbrud

dato

Østjyllands Politi har det seneste døgn modtaget to indbrudsanmeldelser, hvor der er blevet stjålet varer for flere millioner kroner.

Det første indbrud fandt sted tidligt mandag morgen omkring kl. 05.30 i et lager på Logistikparken i Brabrand. Her stjal gerningsmændene mindst 50 fjernsyn af mærket LG i størrelsen 85 tommer. Skærmene blev formentlig kørt væk på en trailer.

Senere på formiddagen modtog politiet en anmeldelse fra en virksomhed på Slipvej i Aarhus C. Her blev der stjålet flere varmevekslere fra et lager. Det er uvist, hvornår tyveriet af de dyre varmevekslere er sket, men gerningstidspunktet kan være flere dage tilbage.

Østjyllands Politi ser umiddelbart ingen sammenhæng mellem de to indbrud, men i begge tilfælde er der stjålet varer for rigtig mange penge. Politiet opfordrer til, at man er særligt opmærksom, hvis man får et lidt for godt tilbud om at købe en varmeveksler eller et stort LG-fjernsyn.

Ved begge indbrud blev der sikret spor på stedet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagerne nærmere. Har du oplysninger til politiet, kan du ringe på tlf. 114.

Kilde: Politiets Døgnrapport