Nyt fra Brabrand i politiets døgnrapport

Profilbillede

Brabrand er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør

 

Vi fremstiller i dag kl. 1030 en 22-årig mand og en 26-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. De sigtes for butikstyveri, ved i forening at have stjålet elektronik og tøj fra Bilka i Tilst, til en værdi på over 9000 kroner.

Vi har for nuværende ikke yderligere til sagen.

***

 

Bytur endte med flere sigtelser

En 27-årig mand havde fået en tår over tørsten og skulle derfor lade vandet. Hans valg af toilet kunne dog have været bedre, idet han valgte at urinere op ad facaden til Nybolig på Mindebrogade i Aarhus kl. 0438.
Dette blev observeret af en patrulje der kørte lige forbi. De valgte derfor at sigte manden for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Dette ophidsede dog manden som begyndte at overfuse patruljen med diverse grimme skældsord. Dette afstedkom så, at patruljen sigtede ham for det også.

En anden mand på 26 år mente at han skulle blande sig i politiforretningen, hvilket patruljen ikke mente. På trods af flere formaninger om at blande sig uden om og gå væk, endte den 26-årige med at skubbe den ene af betjentene i brystet, hvor den 26-årige endte med at blive sigtet for dette.

Begge mænd endte med at blive anholdt og overnattede i detentionen.

***

 

Spiritus- og narkokontrol henover påsken.

Traditionen tro laver vi kontroller rundt omkring i kredsen, for at sikre sig, at påskefrokosten heller ikke ender tragisk. Husk at aftale, hvem der kører hjem eller overnat, således at I ikke udsætter jer selv eller andre for fare ved at køre i påvirket tilstand.

Resultatet af døgnets indsats fremgår af nedenstående.

***

 

Færdsel

Lørdag kl. 17.15 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Kappelvænget i Århus V.

Lørdag kl. 22.50 blev en 28-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Rytoften i Århus V.

Lørdag kl. 11.25 blev en 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Nørre Boulevard i Randers C.

Lørdag kl. 21.50 blev 35-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand.

***

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt ikke anmeldt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler