Projekteringsleder Baneprojekter – WSP

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at arbejde på komplekse jernbaneinfrastruktur projekter i et internationalt jernbanemiljø? Og er du klar til at være en del af vores internationale jernbanemiljø med base i enten Aarhus eller Høje Taastrup.

Vi søger en dygtig profil, som kan repræsentere baneprojekter på tværs i vores organisation. Du vil indgå i et tæt samarbejde med kollegaer indenfor andre fagområder. Som medarbejder hos os vil du få mulighed for at arbejde sammen med et stort netværk af jernbaneingeniører i det globale WSP-netværk. Du vil opleve en stor tværfaglig tilgang til opgaverne med en gensidig hjælpsomhed. Kulturen i gruppen er international og helt uformel.

WSP har mange spændende projekter i pipeline både internationalt samt lokalt i Danmark. Gruppen er en del af WSP Danmarks Transport og Infrastruktur enhed med 100 medarbejdere på tværs af fagområder.

Konkret får du hos os mulighed for at blive indgå i følgende arbejder:

 • Arbejde på Danske samt internationale baneprojekter, UK, Norden, mv.

 • Samarbejde med andre baneingeniører i afdelingen samt i det internationale Rail-netværk i WSP global

 • Deltagelse i udarbejdelse af tilbud og salg i Danmark samt på internationale projekter i samarbejde med kollegaer

Vi forventer at dit udgangspunkt er:

 • Relevant ingeniøruddannelse

 • Erfaring for en lignende stilling hvor du har arbejdet med baneprojekter

 • Har erfaring med tværfaglig koordinering mellem forskellige banefag

 • Du er engageret og har ambitioner om faglig og personlig udvikling

 • Kan begå dig professionelt på dansk og engelsk

 • Mindst 3 års erfaring med rådgivning og projektering af baneprojekter

 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

 • Erfaring som disciplinleder er en fordel

Vores selskab er bygget på at levere troværdig rådgivning og løsninger til vores kunder i øjenhøjde. Det betyder, at du er typen, der kan lide at sætte dig mål, kan lide at dele ud af din ekspertise og evner at træffe beslutninger med blik for, hvad der skaber værdi for både klienten og dit team.

Selvom vi går op i vores arbejde, ved vi også, at der skal være plads til familie, venner, interesser og dig selv. Derfor er vi også fleksible i forhold til hjemmearbejde og arbejdstider.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder

Vi håber du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der hjælper med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide.
Vores stillinger vises løbende på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgning udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket WSP Projekteringsleder Baneprojekter.

WSP’s danske rødder går mere end 100 år tilbage senest under navnet Orbicon. I 2019 blev Orbicon opkøbt af WSP, og vi er i dag en af de førende rådgivningsvirksomheder i Danmark med omkring 500 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Danmark inklusiv hovedkontoret i Høje Taastrup.

Vi rådgiver vores kunder inden for en lang række projekter og segmenter, der blandt andet tæller miljø, klimatilpasning, byggeri, transport og infrastruktur. Og det er vi i alt beskedenhed så dygtige til, at vi med over 65.000 medarbejdere globalt er blandt de største og førende udbydere globalt.

En af de ting, der adskiller WSP for andre dygtige rådgivningsvirksomheder, er netop kombinationen af en stærk lokal forankring kombineret med et internationalt udsyn og indblik. Kombinationen betyder nemlig, at vi kan trække på et bredt felt af internationale eksperter og levere bæredygtige løsninger, der styrker lokalsamfundet og vores fælles fremtid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Henriksen HR, Grønjords Ager, 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@henriksen-hr.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845524

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet