Rengøringsassistent til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Brabrand

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en rengøringsassistent til at varetage rengøringen af Forsvarets etablissementer i Brabrand/ Aarhusområdet.

Har du lyst til at gøre en forskel for medarbejdere og gæster på Ejendomsstyrelsens etablissementer? Er du serviceminded, og vil du være en del af en organisation, der prioriterer et godt arbejdsmiljø?


Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring.

OM OMRÅDET
Dit mødested vil være ved Sødalsparken 20 i Brabrand hvor der er en række store myndigheder repræsenteret. Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste (FVT), Forsvarets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) og Forsvarets Sanitetskommando (FSK) er samlet i Sødalsparken Brabrand hvor også Ledelsen af FES-Partnerelement Brabrand er placeret. Du skal være fleksibel og også være villig til at køre rundt til andre af Partnerelement Brabrands områder i det Østjyske for at gøre rent.


Om stillingen

Den daglige rengøring foregår efter en plan, og du er med til at planlægge opgaverne inden for dit eget område.

Dine opgaver vil være at:
• At varetage opgaverne og kundens ønsker effektivt og professionelt.
• At planlægge og koordinere den daglige rengøring.
• At være synlig over for dit team og dine kunder.
• At sikre den høje kvalitet over for kunden som du er i daglig kontakt med.
• At udføre erhvervsrengøring i forskellige lokaler.
• At bestille rengøringsmidler mv.
• At udføre egenkontrol.
• At udføre ad hoc opgaver i tjenesteområdet.

Du bliver en del af et team på 16 medarbejdere, hvor vi vægter et godt samarbejde højt.

Vi tilbyder:
• Gode løn-, pensions- og arbejdsforhold - og fantastiske kollegaer.
• En grundig oplæring.
• En arbejdstid i tidsrummet 06:00 til 16:00. Af og til søgnehelligdage.
• En arbejdsuge på 37 timer.



Om dig

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med rengøring før, men vi skal nok sikre dig en grundig oplæring. Du taler, læser og forstår dansk.

Dine kolleger værdsætter dig for din konstruktive dialog med dine kolleger. Herudover har du et godt humør, også når vi har travlt.

Du er serviceminded og fleksibel, og du er god til at overskue dine arbejdsopgaver.

Der kræves alm. Kørekort til stillingen



Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere m.fl. i staten mellem Skatteministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af et tillæg.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Rengøringsinspektrice Vibeke Vester Wickberg på 2935 4727 eller Kasernemester Per Nymann Andersen på 2141 7338

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på mail: fps-cek@mil.dk eller på tlf. 7281 9521

Ansøgningsfristen er 13. oktober 2023. Vi holder samtaler løbende.

Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Brabrand, Sødalsparken , 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913234

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet