Skab fremtidens spildevandsløsninger som afdelingsleder hos Vestforsyning A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På vegne af Vestforsyning A/S i Holstebro søger Career | a jks company netop nu en afdelingsleder til deres spildevandsafdeling. Du skal være ansvarlig for at planlægge og drive projekter inden for spildevand, følge op på økonomien og løbende holde sig ajour med love, bekendtgørelser og information inden for området. Sidst, men ikke mindst, skal du som afdelingsleder kunne motivere og udvikle et team på syv.

Din hverdag vil byde på en bred vifte af spændende og udfordrende ansvarsområder i et multiforsyningsselskab.

Om stillingen
Stillingen som afdelingsleder er nyoprettet, og dine primære opgaver bliver at være ansvarlig for følgende:

 • Planlægning, projektering, udførelse, budgetopfølgning og faglig sparring på nyanlæg samt sanerings- og renoveringsopgaver på ledningsnet
 • Udarbejdelse af langsigtede investeringsplaner og budgetter til opretholdelse, fornyelse og udbygning af forsyningsstrukturerne
 • Holde sig ajour med love, bekendtgørelser o.l. indenfor fagområdet og sikre et godt og professionelt samspil med myndighederne på området
 • Udarbejdelse og vedligehold af rammeudbud rådgivning
 • Vedligeholdelse af procedurer og arbejdsgange med myndigheder
 • Udarbejdelse og vedligehold af standard breve og informationsmateriale
Som afdelingsleder skal du desuden bistå vandchefen – som du vil referere til – i udviklingen og implementeringen af Vestforsynings mål og strategier inden for det spildevandstekniske område samt bistå med indberetning til forsyningssekretariatet m.fl

Du vil være ansvarlig leder for et team af 5 projektledere og 2 GIS-medarbejdere og skal formå at optimere og fordele roller og opgaver ud fra folks unikke styrker og kompetencer.

Om dig
Du har en solid faglig baggrund inden for ingeniørfaget, samfundsvidenskab, naturvidenskab eller lignende og har erfaring med spildevand. Du har erfaring med ledelse og er klar til at tage næste skridt i din karriere. Uanset om du har 3 eller 8 års erfaring som leder, er det din faglige tyngde og evne til at jonglere med økonomi og budgetter, der skiller dig ud.

Du er en person, der elsker at være i front og motivere andre til at følge med. Din evne til at favne alle og skabe samarbejde er en nøglekompetence. Du vægter god kommunikation højt og trives i en rolle, hvor du skal arbejde og kommunikere i snitfladen mellem teknik, strategi, lovgivning, forretningsudvikling og politik.

Stærkt og videnstungt team
Du bliver en del af et stærkt, sammentømret og videnstungt team, hvor alle har stort engagement for det, de arbejder med. Teamet står klar til at tage imod dig og ser frem til at samarbejde om at nå de kommende fælles mål og projekter.

Vestforsyning lægger stor vægt på at være en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling.

Du kan se frem til et job med:

 • Gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling
 • Løbende uddannelse og opdatering med relevante kurser
 • Indbydende kantineordning samt frisk frugt og kaffe
 • Attraktiv lønpakke, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • En aktiv personaleforening
Ansøgning og kontakt
Hvis det lyder til at være noget for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning samt CV via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Steen Steensgaard Andersen, på telefon 61 630 711.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet persondataforordningen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Career, Sintrupvej, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950527

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet