Smed/svejser

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For vores kunde beliggende i Aarhus V søger Randstad en smed/svejser. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du i den første periode er ansat af Randstad og efterfølgende får en kontrakt fra virksomheden. 

¤arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil bestå af hele paletten af smedefaget, lige fra små emner til store konstruktioner. Det drejer sig om svejsning i MAG/CO2. Du skal arbejde ud fra tegninger, så forståelse for dette er en forudsætning. 
Kvaliteten af arbejdet er meget vigtig, og derfor er det også vigtigt, at du er kvalitetsbevidst i det arbejde, du leverer. 
Du får naturligvis den fornødne oplæring og har altid gode kolleger, du kan spørge til råds – og hellere én gang for meget end én gang for lidt!

¤din profil 
Du er uddannet eller tillært smed og har erfaring med svejsning. Vi forestiller os, at du tidligere har haft et arbejde, hvor du har arbejdet med tegninger. Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring, men det er vigtigt, at du har lysten til at lære nye opgaver. 
Det vigtigste er, at du sætter en ære i at levere et godt resultat, og at du ikke er bange for at spørge om hjælp eller vejledning, hvis du er i tvivl. 
Du trives i et selvstændigt job og tager ansvar for dit arbejde. Samtidig er du god til at arbejde tæt sammen med kollegaer, og du har en imødekommende og positiv indstilling til at løse kundernes behov.

¤vi tilbyder
Du bliver en del af en virksomhed, der gerne vil dygtiggøre og udvikle deres medarbejdere. Du vil få en god løn, fritvalgskonto, pension og sundhedsordning. De 
 
¤ansøg 
Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, men venter gerne på den rette. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Emma Skovgaard på tlf. 48802701.
Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil. 

¤om randstad
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. 
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912828

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet