Sødalskolen søger børnehaveklasseleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi får flere elever på Sødalskolen efter sommerferien, og vi søger derfor en børnehaveklasseleder til en fast fuldtidsstilling pr. 1.8. 2024.

Din profil:
Vi søger en børnehaveklasseleder, der:

  • Er uddannet pædagog
  • Har erfaring med at arbejde med tosprogede børn
  • Har erfaring med at arbejde med elever i skolealderen og gerne erfaring som børnehaveklasseleder
  • Er robust og struktureret med en tydelig og anerkendende tilgang
  • Har gode kommunikative evner som du bruger i et tæt forældresamarbejde 
  • Har en tilgang til arbejdet præget af engagement, humor og energi.
  • Er en dygtig medspiller i teamsamarbejdet.
     

Derfor skal du vælge os:
På skolen er vi ambitiøse og har høje forventninger til hinanden. Vi vægter samarbejde højt, og vi har et stærkt kollegialt fællesskab. Du vil indgå i et team omkring børnehaveklasserne med den anden børnehaveklasseleder og klassepædagog.

Sødalskolen er en mangfoldig folkeskole i Brabrand med 280 skønne børn og 40 engagerede pædagogiske medarbejdere. Skolen danner ramme for læring og dannelse af børn og unge i distriktsklasser og modtageklasser.

Vores skole og SFO er beliggende i naturskønne omgivelser lige ned til Brabrandsøen og med skoven ved siden af. Det giver os unikke muligheder for oplevelser i naturen året rundt. Der er gode transportmuligheder.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Vi sætter pris på en personlig kontakt forud for ansøgningen. Henvendelser rettes til indskolingsleder Simon Frank Nielsen på telefon: 41854719 eller mail: sifn@aarhus.dk
Yderligere information findes på skolens hjemmeside soedalskolen.aarhus.dk 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  05.06.2024
 
Der er ansættelsessamtaler d.12. juni.

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Louisevej 29, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048208

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet