Stabshjælper og kører til Forsvarets Sanitetskommando

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag i Ledelseselementet ved Forsvarets Sanitetskommando med sekretariatsvirksomhed, forefaldende praktiske opgaver samt kørsel af de to chefer, myndighedschefen og generallægen, herunder også planlægning af kørsel og vedligeholdelse af chefbilen? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter i Ledelseselementet.

Om os

I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Ledelseselementet består af ni medarbejdere, hvoraf fem er militære og fire er civile. Vi servicerer chefen, generallægen og stabschefen, koordinerer projekter og opgaver i staben, varetager sekretariatsopgaver, og er ansvarlige for intern og ekstern kommunikation.

”Du bliver en del af et fagligt og meget motiveret team, hvor humøret er højt og hvor vi hjælper hinanden”, siger Nicolai, din kommende leder.

Vi lægger vægt på en fri og uformel omgangstone, hvor der også skal være plads til humor i en til tider travl hverdag.

Om stillingen

Stillingen er en værnsfælles stilling på korporalniveau og kan søges af kandidater fra konstabelgruppen fra alle tre værn. Lønramme samt evt. udnævnelse til korporal afhænger af din værnstilknytning og vil blive afklaret ved evt. ansættelse.

Som stabshjælper vil du deltage i en bred vifte af opgaver. Arbejdet er tæt på to af Forsvarets topchefer og kan give et sjældent og spændende indblik bag kulissen. Der vil både være selvstændige arbejdsopgaver, og opgaver hvor du skal sparre med og bistår dine nærmeste kollegaer.

De fleste dage vil du indgå i sekretariatet, hvor du skal journalisere i Workzone og fordele indgående dokumenter til chefer og sagsbehandlere, samt klargøre udgående skrivelser til afsendelse via myndighedspostkassen. Din strukturerede sagshåndtering og kvalitetskontrol medvirker til at skabe overblik for alle i kommandoen og bidrager til god forvaltningsskik.

Opgaven som kører for chefen og generallægen omfatter koordinering med værksted, planlægning af ruter, klargøring og indenrigskørsel, primært mellem Aarhus og København. Kørselsopgaverne er lejlighedsvist uden for normal tjenestetid og kan i enkelte tilfælde medføre overnatninger.

Herudover er der en række forfaldende praktiske opgaver. Det kan være telefonpasning, klargøring af møder, seminarer, ceremonielle handlinger, administrative opgaver ved til- og afgang af medarbejdere eller fotografering af begivenheder.

Om dig

Du er moden og ansvarsbevidst i din håndtering af klassificerede dokumenter og informationer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SharePoint og Microsoft Office og kan formidle din viden til dine kollegaer. Vi ser gerne at du er en erfaren billist, som er tryg ved kørselsopgaver.

Du arbejder selvstændigt og kan selv tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Du er systematisk og serviceminded i løsningen af dine opgaver. Du er fleksibel og trives med korte varsler.

”I dagligdagen løser vi mange små og store opgaver. Til tider skal det gå stærkt, mens andre dage er mere rolige. Det betyder også at vores interne samarbejde og kommunikation er yderst vigtig, for at opgaver ikke falder mellem stolene” siger Morten, som er kollega og adjudant.

Du skal arbejde tæt sammen med vores øverste chefer, så du skal have en høj grad af personlig integritet, diskretion og ansvarsfølelse.

Der tilbydes relevante efteruddannelser, så du kan udvikle og styrke dine faglige kompetencer i stillingen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er, afhængig af værnstilknytning, reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder, eller den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Brabrand.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Ledelseselementet Nicolai Falk Lauritsen på mobil 32 66 59 53. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan det er at arbejde i Ledelseselementet, kan du kontakte sekretær Kirsten på telefon 72 81 82 71.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail FPS-RJL@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 24. april 2024 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen ønskes besat 1. juni 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS SANITETSKOMMANDO
Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sødalsparken, Brabrand, Sødalsparken , 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027557

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet