Stort færdselsuheld på Herningmotorvejen skaber lang kø

Profilbillede
dato

Tirsdag eftermiddag kl. 16.47 blev Herningmotorvejen ved firkløveret i Brabrand ramt af et større færdselsuheld, der involverede flere trafikanter, herunder tre lastbiler og en personbil. Uheldet opstod, da en 34-årig mandlig lastbilchauffør ikke holdt tilstrækkelig afstand til den forankørende lastbil under køkørsel, hvilket resulterede i et sammenstød.

Ved politiets ankomst var trafikken i sydgående retning gået helt i stå, og alle vejbaner var spærret. Det medførte forlænget rejsetid i eftermiddagstrafikken på motorvejsnettet vest for Aarhus. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet, men alle involverede, undtagen en lastbilchauffør, kunne selv komme ud af deres køretøjer. Den nævnte chauffør måtte have hjælp til at komme fri og blev efterfølgende kørt til hospitalet med ambulance grundet mindre tilskadekomst.

Oprydningsarbejdet på stedet fortsatte et par timer efter uheldet, men begge vognbaner var genåbnet kl. 18.55, selvom der stadig var lang kø ventende bag sig.

Kilde: Politiets Døgnrapport