TEKNIK OG MILJØ SØGER TO BORGERINDDRAGERE MED MOTIVATION FOR UDVIKLING OG PROCES

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du én, der får de gode ideer, kan føre projekter i mål og gå i dialog med aarhusianerne? Så har vi jobbet til dig!  

I Teknik og Miljø, Aarhus Kommune, er vi i gang med at udvikle nye måder at involvere og inddrage aarhusianerne i byens fysiske udvikling. Derfor søger vi lige nu to borgerinddragere. 

Arbejdet er forankret i afdelingen for Medborgerskab, hvor du bliver en del af et stort fagligt fællesskab med højt til loftet. Et fællesskab, der arbejder med inddragelse og udvikling, og hvor det at fremme den aktive deltagelse i den fysiske udvikling af kommunen og byens rum er en mærkesag.

Om jobbet
Vi er på udkig efter to kolleger til at supplere det eksisterende hold. Et hold, der arbejder på en ny tilgang til og strategi for borgerinddragelse i forbindelse med udvikling af byens fysiske rammer.

Nogle af de primære opgaver i de to stillinger er at udtænke, planlægge og afvikle inddragelsesprocesser og styrke dialogen med aarhusianerne i forbindelse med de lokal- og helhedsplaner, der er en hjørnesten i byplanlægning. Vi afvikler opstartsmøder med fællesråd, laver forventningsafstemning, går byvandringer, holder kreative workshops og små konferencer for lokalområderne. Derudover har vi en driftsopgave i at afvikle orienterende borgermøder i forbindelse med planer, der er i høring.

Du vil have et tæt samarbejde med kollegaerne i afdelingen for Medborgerskab og projektledere i Plan & Byggeri for hvem, du også vil fungere som sparringspartner.

En del af dine opgaver er at formidle borgernes ønsker og behov til konkrete tilpasninger i plansagerne og levere konstruktive og relevante indspark til bygherrer. Derudover vil du have ansvar for kommunikation med borgerne og sætte gode rammer for mødet og dialogen mellem borger og kommune.

Du vil også tage del i udviklingsopgaver såsom gentænkning af de klassiske borgermøder og udvikling af metoder til at engagere aarhusianerne i byplanlægningen – det være sig fysisk såvel som digitalt.

Som borgerinddrager har du mange aktiviteter uden for kontoret, og inddragelsesprocesserne foregår ofte uden for normal arbejdstid, når flest mulige borgere har mulighed for at deltage. Forvent derfor et par dage om måneden uden for normal arbejdstid.

Vi tilbyder et alsidigt job og godt kollegaskab
Du vil blive en del af en kreativ og levende afdeling på ca. 25 personer. Vi er en alsidig medarbejdergruppe med forskellige faglige baggrunde, og vi vægter tværfaglige løsninger højt.  Du vil indtræde i et opgavefællesskab, hvor du får indflydelse på opgaveretningen, metodebrugen og udviklingen generelt.

Som borgerinddrager får du mulighed for at komme ”backstage” i kommunen og i udviklingen af Aarhus. Du kommer til at arbejde i en politisk ledet organisation, hvilket giver dig spændende indsigt i, hvordan denne del af det demokratiske landskab spiller sammen med byens udvikling.

Hvem er du?
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvorimod interesse og engagement for blandt andet inddragelsesprocesser, metodeudvikling og dataindsamling har stor betydning. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til lokalplanprocessen eller byudvikling og forstår, hvordan det er at arbejde i en politisk ledet organisation.

Derudover ser vi gerne, at du kan dokumentere kompetencer og erfaring inden for flere af nedenstående områder: 

  • Kvalitative metoder og procesdesign
  • Planlægning og facilitering af workshops og processer
  • Nytænkning i forhold til demokratisering af processer og forbedret borgerdialog
  • Kommunikative færdigheder både mundtligt og skriftligt
  • Formidling af komplekst og omfattende materiale på en forståelig og relevant måde med blik for målgruppen.

Som person forventer vi, at du er åben, udadvendt og motiveres af at stå på podiet - eller græsplænen - og inspirere andre. Du trives med udfordringer og ser mulighederne, og du er netværksskabende, handlingsorienteret og trives med at have mange bolde i luften. Vi ser gerne, at du har erfaring med konflikthåndtering og har mod på den del af opgaven. Du ser værdien i at indgå i gode fællesskaber med dine kolleger på tværs af hele organisationen, og du ser værdien i at skabe arbejdsglæde og fremdrift i hverdagen. 

Vil du med på vores stærke hold?
Så tryk på ansøgningsknappen nedenfor og send os din ansøgning og CV senest onsdag den 5. oktober 2023. 

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt meget gerne:

Afdelingsleder, Mikkel Eskesen, i hverdage mellem kl. 9 – 10 på tlf. 5117 8706 

Fagkoordinator, Ida Brams, i hverdage mellem kl. 10 - 11 på tlf. 4187 3427

Vi forventer at holde samtaler i uge 41. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Der er tale om to faste stillinger på hver 37 timer/ugen.

Forventet opstart 1. december 2023, gerne før hvis muligt.

Læs mere om Teknik og Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen og vores generelle løn- og ansæt­telsesvilkår. Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)
 

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911874

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet